Komplet juridisk køberrådgivning

 • Gennemgang af købsaftalen
 • Gennemgang af ejendommens dokumenter
 • Tilstandsrapport, el- rapport + energimærke
 • Berigtigelse

+ meget mere.

Fast pris 6.500,-

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Afspil videoen

  Når du har underskrevet købsaftalen

  Hos Komplet Køberrådgivning er det vores juridiske køberrådgiver, som tager hånd om alle bolighandelens dokumenter og til sidst tager vores forsikringsekspert hånd om valg af forsikringer til huset.

  På den måde er der eksperter hele vejen rundt i en bolighandel. Vi er med dig hele vejen i købet af huset og når du har fået nøglen, har du gratis adgang til forsikringseksperten, hvis du finder skjulte skader og mangler på ejendommen, så du ikke står alene i kampen mod forsikringsselskabet.

  Vi hjælper også med prisforhandling og besigtigelse af ejendommen inden du skriver under på huset, så hos Komplet Køberrådgivning har vi alt til dit huskøb og du bestemmer selv, hvor meget vi skal hjælpe dig.

  Juridisk køberrådgivning

  • Gennemgang af købsaftalen
  • Gennemgang af handlens dokumenter
  • Gennemgang af tilstandsrapport
  • Berigtigelse

  + meget mere.

  Fast pris 6.500,-

  Få eksperterne til at gennemgå alle handlens dokumenter

  Nedenstående punkter er blot nogle af de punkter du får med i vores komplette juridiske pakke.

  Forbehold- og godkendelsesskrivelse

  Vi laver forbeholds- og godkendelsesskrivelsen, når vi har set alle handlens dokumenter igennem. Forholds- og godkendelsesskrivelsen bliver lavet i samarbejde med jer.

  Refusionsopgørelse

  Refusionsopgørelsen er den endelige opgørelse mellem jer og sælger. Udarbejdelse af refusionsopgørelsen følger også med i jeres pakke.

  Gennemgang af købsaftalen

  Vi laver forbeholds- og godkendelsesskrivelsen, når vi har set alle handlens dokumenter igennem. Forholds- og godkendelsesskrivelsen bliver lavet i samarbejde med jer.

  Berigtelse

  Vi berigtiger handlen. Berigtigelsen omfatter tinglysning af skøde, tinglysning af sikkerhed til ejerforeningen, koordinering med bankerne omkring indfrielse/aflysning af lån, udarbejdelse af refusionsopgørelsen samt frigivelse af købesummen.

  Skadehjælp

  Det sker desværre, at der dukker skjulte skader op efter overtagelse af en ejendom, når du er kunde hos os har du eksperten gratis med, lige fra anmeldelses skal skrives, til sagen er færdigbehandlet af forsikringsselskabet

  Deadlines i handlen

  I købsaftalen er der en masse frister, som skal overholdes. Vi sørger for at holde hånd og hanke med at disse frister bliver overholdt, samt at handlen afsluttes i sin helhed. Tinglysningsafgifter til staten er ikke inkluderet i prisen.

  Grundejerforening og grundfond

  Såfremt ejendommen er medlem af en forening eller grundfond, så gennemgår vi også disse foreningsdokumenterne.

  Gennemgang af ejendommens dokumenter

  Vi sikre at I er i besiddelse af alle handlens dokumenter, således vi kan gennemgå dem

  Skøde og tinglysning

  Vi udarbejder jeres skøde samt sørge for den efterfølgende tinglysningsproces herunder også tinglysning af sikkerhedsstillelse til ejerforeningen.

  Tilstandsrapport og el-rapport

  Tilstandsrapporten og el-rapporten bliver gennemgået af vores forsikring -og byggetekniske ekspert, som bl.a. rådgiver om faldgrupper i relation til forsikringsdækning.

  Valg af ejerskifteforsikring

  Forsikringseksperten giver uvildig rådgivning om valg af ejerskifteforsikring, så du får den bedste til dit hus.

  Frigivelse af købesummen

  Vi sørger for, at restkøbesummen bliver frigivet rettidigt over for sælger.

  Sådan fungerer det

  1. Forhandlingsfasen

  Når drømmeboligen er fundet, så bliver vi enige om, hvilke services du ønsker af os og hvordan processen skal foregå. Evt. prisforhandling og byggesagkyndig besigtigelse sker typisk i denne fase.

  2. Godkendelsen af handlen

  Når købsaftalen er underskrevet, så gennemgår vi den og handlens dokumenter. Vi drøfter vores bemærkninger hertil både skriftligt og pr. telefon, så vi er sikre på, at du er helt tilfreds.

  3. Berigtigelsen

  Når handlen er endelig, og alle forbehold er afklaret, så udarbejder/kontrollerer vi skøde og refusionsopgørelse samt yder rådgivning i forhold til valg af ejerskifteforsikring.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

   “Vi tager dig i hånden, guider dig trygt og velinformeret gennem hele boligkøbsprocessen og slipper dig først, når du er ude på den anden side.”

   Tue, Komplet Køberrådgivning

   Ejerskifteforsikring

   Vi kender de enkelte selskabers forsikringsvilkår helt ned i detaljen, så vi ved præcist hvilken forskel der er på de enkelte ejerskifteforsikringer. Vi kender også til deres skadebehandling, når skaden er sket.

   Vores rådgivning omkring valg af ejerskifteforsikring, sikrer dig som kunde at du kan træffe et valg på et oplyst grundlag. Der findes i dag 5 forskellige typer af ejerskifteforsikringer og der er flere hundrede tusinde af kroner i forskel på dækningen, på at vælge den ene frem for den anden. Vi giver dig overblikket over alle forsikringsselskaber, så du kan træffe det bedste valg for dig og dit hus.

   Prisforhandling

   Gør brug af vores professionelle køberrådgivere, som kan stå for prisforhandlingen med ejendomsmægleren, så du ikke betaler for meget for dit nye hus eller lejlighed

   Hvis ikke vi får forhandlet os frem til et nedslag på ejendommen, er prisforhandlingen gratis. Prisforhandling er selvstændig ydelse og er et tilbud om, at du kan få hjælp til forhandlingen mod den professionelle ejendomsmægler som kun står på sælgers side. Kontakt os gerne for at høre mere om dette.

   Det kan godt betale sig! Læs mere her

   Bestigelse af ejendommen

   Få en komplet bygge – og forsikringsteknisk gennemgang af ejendommen inden du køber den, så du ikke køber med bind for øjnene. Vi ser på f.eks. faresignaler i forhold til ejerskifteforsikringen og husforsikring i forhold til Ankenævnet for Forsikring praksis i forbindelse med skader. Vi giver et økonomisk overblik over ejendommens udfordringer i relation til de anmærkede K0, K1 (grå). K2 (gul) og K3 (rød) skader der fremgår og ikke fremgår af tilstandsrapporten. Vi vurdere restlevetid på taget også i relation til forsikringen og hvad betyder levetiden angivet i tilstandsrapporten egentlig. Læs mere her

   Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig