Køberrådgivning

 • Gennemgang af købsaftalen
 • Gennemgang af ejendommens dokumenter
 • Tilstandsrapport, el- rapport + energimærke
 • Berigtigelse

+ meget mere.

Fast pris 6.500,-

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Med en køberrådgiver ved din side, opnår du et trygt og bekymringsfrit boligkøb

  At købe en bolig kan være både spændende og stressende. Men du kan heldigvis lindre nogle af de typiske bekymringer ved at lære så meget som muligt om købsprocessen. Og det er dét en køberrådgiver kan hjælpe dig med. En køberrådgiver hjælper dig med at navigere i de forskellige faser af et boligkøb, så du ender med at tage de valg, der er mest fordelagtige for dig. En køberrådgiver er på købers side, og varetager derfor alle dine interesser i alle aspekter af boligkøbet – lige fra besigtigelse af ejendommen til prisforhandling.

  Hos Komplet Køberrådgivning giver vi dig adgang til alle relevante eksperter samlet ét sted. Vores køberrådgivning dækker alle områder inden for boligteknik, boligforsikring og selve bolighandlen. Køberrådgivning er for dig, der ønsker at få den bedst mulige rådgivning, når du skal købe bolig. En køberrådgiver klæder dig på fra top til tå, så du ikke får uventede overraskelser i din købsproces. 

  Køberrådgivning: Hjælp til hvert et skridt på vejen mod drømmeboligen

  Står du overfor den store og svære beslutning om at købe en bolig? Sælger har ejendomsmægler på sit hold, og du bør have en køberrådgiver på dit. En køberrådgiver repræsenterer udelukkende dig som køber, og det fulde fokus ligger derfor på at give dig de bedste vilkår i købsprocessen. Der følger mange beslutninger, praktiske og juridiske processer samt papirarbejde med at købe et hus. Og for mange kan det være en uoverskuelig opgave at påtage. Derfor kan det for de fleste boligkøbere være en god idé at alliere sig med en køberrådgiver. En, der hjælper dig både med forhandling og rådgivning om dit huskøb. Som din køberrådgiver, står vi for at håndtere papirarbejdet for dig, så du forstår alt, hvad du skriver under på.

  Vores køberrådgivere er eksperter i boligkøb. Faktisk er vi et ekspertfællesskab for rådgivere inden for bolighandel. Vi dækker nemlig alle aspekter inden for rådgivning relateret til køb af bolig – både de byggetekniske, juridiske og økonomiske elementer. Vi sparer dig for at finde og vælge rådgivere forskellige steder. Hos os er køberrådgivning til huskøb samlet ét sted. Vi hjælper dig gennem ejendomshandlen fra A-Z, og det er derfor ikke nødvendigt at involvere en boligadvokat. Vi klarer det hele for dig.

  Vi erkender, at alle ikke kan være eksperter på alle områder. Derfor har vi samlet de førende eksperter på hver deres område, for sammen at tilbyde Komplet Køberrådgivning.

  Sådan foregår en køberrådgivning

  1. Forhandlingsfasen

  Når du har fundet den bolig, som opfylder alle dine ønsker og behov, tager vi en snak om, hvordan en køberrådgiver kan hjælpe dig med købet I denne fase vil man typisk forhandle om prisen og foretage en byggesagkyndig besigtigelse.

  2. Godkendelse af handlen

  Når begge parter har underskrevet købsaftalen, så går vi i gang med den juridiske gennemgang af købsaftalen og handlens dokumenter, hvorefter vi nedfælder vores bemærkninger i en skrivelse, som vi drøfter med dig på et telefonmøde. Der er typisk stipuleret fire eller fem hverdage i købsaftalen til forbeholdsperioden, før vi skal levere godkendelsesskrivelsen til mægler. Vi har derefter dialog med en mægler, indtil handlen bliver erklæret endelig (eller du evt. trækker dig fra handlen).

  3. Berigtigelse

  Når handlen er i hus, udarbejder og kontrollerer vi skøde og refusionsopgørelse. Det er også i denne fase, at du kan få rådgivning til at vælge din ejerskifteforsikring.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

   Hvorfor skal du vælge os som din køberrådgiver?

   Vi har været med på sidelinjen i utallige bolighandler, og vi tør derfor godt garantere at vores køberrådgivere giver dig kompetent og professionel rådgivning. De ved, hvad du som køber bør være opmærksom på, så du opnår en handel, der er mest fordelagtig for dig. Vores kunders tryghed er vores første prioritet og vores største rolle i en køberrådgivning er at assistere dig med viden og ekspertise, så du hele vejen igennem er bekendt med, hvad du i sidste ende skriver under på. Vi er skarpe og effektive og derfor kan vi også tilbyde dig en god pris på en køberrådgivning. Og faktisk kan alle udgifter, man som boligkøber har til os, blive lagt ind i boligens finansiering, da det kategoriseres som køberomkostninger, ligesom tinglysningsafgift, ejerskifteforsikringspræmie ovs. Dvs. at du i et 30-årigt lån ikke kan mærke udgifterne til vores honorar.

   Med vores køberrådgivning ved du, hvad du går ind til

   Komplet Køberrådgivning blev grundlagt i 2017 af forsikringsekspert Søren Ahlgren Mortensen. Vores køberrådgivning er til for at gøre et boligkøb nemt for dig. Derfor har vi samlet alle vores køberrådgivere inden for huskøb ét sted. De er alle klar til at varetage dine interesser i alle aspekter af et boligkøb.

   Vores køberrådgivning er til dig, der ønsker at få vejledning og rådgivning i en købsproces. Vores eksperter arbejder udelukkende for dig som boligkøber for at sikre dig de bedst mulige vilkår, når du skal købe bolig. Vores køberrådgiveres ekspertise tæller boligteknik, boligforsikring og selve bolighandlen.

   En køberrådgiver guider dig sikkert og trygt gennem hele processen af et boligkøb. Et boligkøb består af mange forskellige faser, og der kan opstå flere situationer, som du måtte ønske rådgivning til. For at gøre det overskueligt for dig, har vi sammensat nogle rådgivningspakker. Vi ved godt, at alle forløb er individuelle, og skal tilpasses derefter. Men det er heller ikke alle kunder, der har behov for køberrådgivning til hele købsprocessen. Derfor har vi forsøgt at konstruere vores rådgivningspakker, så de passer til tre forskellige dele af en købsproces. Vi kan blandt andet hjælpe dig med byggesagkyndig besigtigelse af den bolig, du er interesseret i, juridisk køberrådgivning og prisforhandling. Vi giver dig køberrådgivning til lige præcis det, du ønsker rådgivning til, og passer vores pakker ikke til din situation, sammensætter vi en ny pakke, der passer til dine behov.

   Du kan læse meget mere om vores forskellige rådgivningspakker her.

   Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig