Rådgivning i boligfinansiering

Som kunde hos Komplet Køberrådgivning får du adgang til højt kvalificeret rådgivning vedrørende din boligfinansiering. Rådgivningen varetages af Stubkjær & Nielsen Realkreditrådgivning ApS (Komplet Finans), som er selvstændig boligkreditformidler med tilladelse fra Finanstilsynet og en del af ejerkredsen af Komplet Køberrådgivning.

Som en del af vores køberrådgivning tilbyder vi rådgivning om boligfinansieringen, hvor vi sikrer, at du har styr på din finansiering. Her gennemgår vi bl.a. fordele og ulemper ved forskellige lånetyper, afdragsfrihed samt betragtninger omkring belåningsgrad.

Derudover præsenterer vi dig for muligheden for aktiv gældspleje, hvorigennem vi kan sikre dig den optimale finansiering både før, under og efter at ejendomshandlen har fundet sted.

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Den optimale finansiering

  Det er nok de færreste, som tænker over det, men når du køber et hus, sælger du samtidig din gæld til en investor. Dette sker i form af en obligation, som er et værdipapir, der bliver købt og solgt hver dag. Derfor skal du fra den dag, du etablerer et realkreditlån, forstå dig selv som ”obligationskøbmand” og din realkreditgæld som en handelsvare, andre er interesserede i.

  Som en god købmand bør du forholde dig aktivt til din gæld både før, under og efter selve ejendomshandlen. Med aktiv gældspleje kan du omdanne din gæld fra en langsigtet omkostning til et kortsigtet aktiv, og dermed kan du optimere din økonomi ved løbende at tilpasse dine lån til dine langsigtede finansieringsbehov, således at du ikke går glip af oplagte gevinster fra omlægning af dine lån.

  Er det ”billigste lån” nødvendigvis det bedste?

  At optage et lån svarer lidt til at tegne en forsikring. Du betaler en præmie i form af rente og bidrag, og din dækning afhænger af, hvor meget du betaler. Vælger du lånene med den laveste præmie, er du derfor ofte også udsat for langt større risiko end, hvis du vælger lån med en lidt højere præmie. Dette er vigtigt at have i betragtning, når du skal vælge din boligfinansiering.

  Stubkjær & Nielsen

  Stubkjær & Nielsen er selvstændig Boligkreditformidler og en del af ejerkredsen i Komplet Køberrådgivning. De yder rådgivning om realkreditlån og ejendomsfinansiering til private, andelsboligforeninger og erhverv, og er specialister med mange års erfaring med at opnå økonomiske gevinster for deres kunder gennem aktiv gældspleje og professionel rådgivning.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig