Prisforhandling ved boligkøb

For mange kan det være ubehageligt at stå over for en prisforhandling ved købet af drømmehuset. Der kan være mange følelser involveret, og fordi sælgers ejendomsmægler er en professionel forhandler, kan det være svært at trænge igennem.

Du opnår derfor det bedste forhandlingsresultat ved at anvende din egen professionelle forhandler, som kan varetage dine økonomiske interesser i forhandlingen af pris og vilkår.

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør, hvordan vi kan hjælpe dig

  Vi hjælper med prisforhandlingen ved dit boligkøb og står for dialogen med sælgers ejendomsmægler

  Vi står for både prisforhandling og dialog med sælgers ejendomsmægler og sørger dermed for, at du opnår den bedst mulige købspris og optimale vilkår. Vi har mange års erfaring på sælgers side og kender derfor til mange faldgruber, forhandlingsteknikker og muligheder i forhold til forhandling med sælgers ejendomsmægler.

  Hos Komplet Køberrådgivning har du nemlig alle dine eksperter samlet ét sted, og vi kan derfor rådgive dig i alle facetter af dit boligkøb – og det kommer dig især til gode i prisforhandlingen.

  Vores fordelagtige prismodel

  Vi tager 10 % i salær af det prisnedslag, som vi opnår i forhold til udbudsprisen. Hvis vi ikke opnår et afslag (det kan fx være, hvis der er flere købere til en ejendom), skal du ikke betale for den tid, vi har brugt på at forhandle prisen. Det betyder også, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at opnå den bedste pris for dig som køber og udelukkende varetager dine interesser i prisforhandlingen af dit huskøb.

  Hos Komplet Køberrådgivning er prisforhandling en selvstændig ydelse, som kan købes. Du kan også købe vores besigtigelse af byggesagkyndig som passer perfekt til prisforhandlingen. Efter endt prisforhandling og besigtigelse, og når købsaftalen er blevet underskrevet med den rigtige pris og de bedste vilkår, er du velkommen til at tilkøbe vores køberrådgivning.

  Det får du med i en prisforhandling

  • Eksperter, der står for prisforhandlingen af dit boligkøb og dialogen med sælgers ejendomsmægler
  • Du undgår at betale for meget for drømmehuset
  • No cure, no pay

  + meget mere.

  Pris: 10% af prisnedslag

  En prisforhandling, der arbejder ud fra din unikke situation

  Forhandling er en færdighed, og medmindre du gør det hver dag, kan det være svært at kaste sig ud i det. Og lægger du de følelser, der er forbundet med et huskøb oveni, kan det gøre en forhandling endnu mere uoverskuelig og nærmest umulig. Vores eksperter har mange års erfaring med alt, hvad et boligkøb indebærer, og de ved lige præcis, hvordan man går ind til en prisforhandling. Vi ved, at der er ét mål, når man går ind i en forhandling – og det er, at alle parter er tilfredse med resultatet.

  Faktisk handler det ikke nødvendigvis kun om penge. Der kan være mange grunde til, at sælger har sat sin bolig til salg. Måske er det lige kommet på markedet, og sælger har et ønske om kun at sælge den til pris, det er udbudt til, eller måske har det været på markedet i lang tid, og sælger er meget ivrig for at flytte og få boligen solgt.

  Vores eksperter undersøger sagen grundigt og sætter sig godt ind i lige præcis den situation, dit boligkøb befinder sig i. Det er nemlig nødvendigt, for at en prisforhandling ender i en god aftale, som begge parter er tilfredse med.

  Sådan forbereder du dig bedst på en prisforhandling

  Uanset om du vælger selv at stå for prisforhandlingen, eller du allierer dig med en professionel, bør du gøre dig nogle overvejelser forinden. Er du grundigt forberedt, stiller du både dig selv og din eventuelle køberrådgiver i den bedst mulige situation, når den rigtige pris og de optimale vilkår skal forhandles på plads.

  • Undersøg markedet og sammenlign med lignende boliger i området, så du kan vurdere, om prisen virker rimelig i forhold til stand, beliggenhed, alder osv.
  • Sørg for at have styr på din egen økonomiske situation, inden du går ind til forhandlingerne
  • Lad der gerne være lidt spillerum i forhold til, at sælger også kan forhandle om prisen – men kend din maksimale pris og stå fast på den
  • Få hjælp af en byggesagkyndig til at se nærmere på boligen, så du undgår ubehagelige overraskelser og ved, hvad du har at forhandle med. Du kan se nærmere på vores besigtigelsespakke her
  • Husk, at du kan forhandle om andet end kroner og øre – fx inventar og overtagelsesdato
  • Læg en forhandlingsstrategi og undgå at forhandle ud fra følelser. Er du selv ikke så tryg i forhandlingssituationen, kan du med fordel benytte dig af vores professionelle hjælp til prisforhandling

  Lad vores eksperter stå for prisforhandlingen af dit huskøb

  Når du får rådgivning fra vores eksperter, er vi udelukkende på dit hold. Vores rådgivning er nemlig til køber, og vores mål er altid at gøre dit boligkøb så nemt som muligt for dig. Et boligkøb indebærer, at der er en masse beslutninger, du skal tage, og du skal helt sikkert også stifte bekendtskab med en masse dokumenter og aftaler, som du ikke har hørt om før.

  I et boligkøb har sælger altid en ejendomsmægler ved sin side, og det bedste, du kan gøre i din situation, er derfor at få en køberrådgiver på din. Vi hjælper dig gerne i alle facetter af dit boligkøb, men vi har også sammensæt forskellige rådgivningspakker, som du kan vælge mellem. Derved får du rådgivning til lige præcis den proces, du har brug for.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør, hvordan vi kan hjælpe dig

   Det kan vi hjælpe dig med i en prisforhandling om dit boligkøb

   Vi forhandler med sælgers ejendomsmægler

   Vores køberrådgiver forhandler på dine vegne med ejendomsmægleren og sælger.

   Vi har styr på alle aspekter af en prisforhandling

   I en prisforhandling ser vi på alle anmærkninger i tilstandsrapporten. På den måde har vi det bedste grundlag for at opnå en fordelagtig pris for dig.

   Vi sikrer den bedste pris

   Når vi står i en prisforhandling med sælger, går vi naturligvis altid efter den bedste pris. For at en prisforhandling lykkes, skal begge parter være tilfredse med resultatet.

   Vi forhandler også om de bedste vilkår

   Vi ønsker ikke blot at opnå den optimale pris. En aftale om et boligkøb skal sikre dig de bedste vilkår. For eksempel den perfekte overtagelsesdag for dig som køber.

   Vi forhandler på alle faresignaler

   Vi forhandler også på alle de faresignaler, der er i forhold til ejerskifteforsikringen og husforsikring i forhold til Ankenævnet. Det er i forbindelse med anmærkninger i tilstandsrapporten, for selv en K1-anmærkning kan betyde mange hundrede tusinde kroner i afslag.

   Tryghed

   Det er et fåtal af danskerne, der køber bolig så mange gange i deres liv, at de bliver rutinerede. Vi hjælper flere hundrede boligkøbere med rådgivning om ejendomme, så der ikke kommer en slem overraskelse efter, at I har underskrevet kontrakten.

   Prisforhandling og besigtigelse

   En besigtigelse er det perfekte udgangspunkt for en god prisforhandling. Det giver nemlig også en bedre indsigt i din unikke situation, så vi kan forhandle bedre på vegne af dig.

   Vi tager kun 10 %

   Vi tager 10 % af det nedslag, vi forhandler. Derfor har vi naturligvis et ønske om at opnå et stort nedslag i prisen – til fordel for både dig og os.

   En selvstændig ydelse

   Prisforhandling er hos os en selvstændig ydelse, som du kan vælge til, hvis du ønsker vores ekspertise til denne opgave.

   Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør, hvordan vi kan hjælpe dig