Book besigtigelse af ejendom

Book tid til besigtigelse, og få en komplet bygge- og forsikringsteknisk gennemgang her på denne side.

Fast pris 3.500,-

Hvis ikke du kan finde en ledig tid i Sørens kalenderen, ring eller skriv til os og vi finder en byggesagkyndig der kan, indenfor 24 timer.

Læs også om vores andre eksperter som kan gennemgå ejendommen inden du køber.

Aftentiderne fra kl. 18:00 er til booking af telefonmøde omkring valg af ejerskifteforsikring. Der kan kun bookes telefon rådgivning om aften, hvis ikke der er ledig tid i kalenderen, kontakt Søren direkte på 52 30 30 52

Bemærk! at bookingen i Sørens kalender kun er muligt på Sjælland. Bestilles der besigtigelse fx på Fyn og Jylland, sendes bookingen videre til vores samarbejdspartner Botjek

Book besigtigelse her

Sådan fungerer det

1. Forhandlingsfasen

Når drømmeboligen er fundet, så bliver vi enige om, hvilke services du ønsker af os og hvordan processen skal foregå. Evt. prisforhandling og byggesagkyndig besigtigelse sker typisk i denne fase.

2. Godkendelsen af handlen

Når købsaftalen er underskrevet, så gennemgår vi den og handlens dokumenter. Vi drøfter vores bemærkninger hertil både skriftligt og pr. telefon, så vi er sikre på, at du er helt tilfreds.

3. Berigtigelsen

Når handlen er endelig, og alle forbehold er afklaret, så udarbejder/kontrollerer vi skøde og refusionsopgørelse samt yder rådgivning i forhold til valg af ejerskifteforsikring.

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig