Prisforhandling

Mange bryder sig ikke om, har ikke tid eller evner ikke at forhandle pris ved køb af deres drømmebolig. Der er alt for mange følelser involveret, og sælgers ejendomsmægler kan som professionel forhandler ofte læse dig som en åben bog. Du opnår derfor det optimale forhandlingsresultat ved at anvende din egen professionelle forhandler, som kan varetage dine økonomiske interesser i forhandlingen af pris og vilkår.

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Vi hjælper med forhandlingen og dialogen med sælgers ejendomsmægler

  Vi står for forhandlingen og dialogen med sælgers ejendomsmægler og sørger herved for, at du opnår den bedst mulige købspris og optimale vilkår. Vi har mange års erfaring på sælgers side og kender derfor til de mange faldgruber, forhandlingsteknikker og muligheder i forhold til forhandling med sælgers ejendomsmægler.

  Vi tager 10% i salær af det prisnedslag, som vi opnår i forhold til udbudsprisen. Hvis vi ikke opnår et afslag (det kan fx være, hvis der er flere købere til en ejendom), skal du ikke betale for den tid, vi har brugt på at forhandle pris. Det betyder også, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at opnå den bedste pris for dig som køber og udelukkende varetager dine interesser i prisforhandlingen.

  Prisforhandlingen er en selvstændig ydelse som kan købes.

  Du kan også købe vores besigtigelsespakke, som passer perfekt til prisforhandlingen. Efter endt prisforhandling og besigtigelse og når købsaftalen er blevet underskrevet, med den rigtige pris og de bedste vilkår, så er du velkommen til, at tilkøbe vores komplette juridisk køberrådgivnings pakke.

  Prisforhandling

  • Undgå at betale for meget for drømmehuset
  • Eksperterne står for prisforhandlingen
  • Dialog med sælgers ejendomsmægler
  • No cure no pay

  + meget mere.

  10% af prisnedslag

  Vi kan hjælpe vores kunder med…

  Vi forhandler med ejendomsmægleren

  – Vores køberrådgiver forhandler på jeres vegne med ejendomsmægleren og sælger

  En K1 (grå) anmærkning, kan betyde mange hundredetusinde kroner i afslag.

  – I prisforhandling ser vi på alle anmærkninger i tilstandsrapporten, selv en K1 (grå) anmærkning kan gemme på hundredetusindekroner i afslag

  Vi sikrer den bedste pris

  – Vi går altid efter den bedste pris

  Vi forhandler også om de bedste vilkår

  – Vi forhandler de bedste vilkår, f.eks. den perfekte overtagelsesdag for dig som køber

  Vi forhandler på alle faresignaler

  – Vi forhandler også på alle de faresignaler der i forhold til ejerskifteforsikringen og husforsikring i forhold til Ankenævnet for Forsikring praksis i forbindelse med anmærkninger i tilstandsrapporten. Selv en K1 anmærkning, kan betyde mange hundredetusinde kroner i afslag.

  Tryghed

  – Det er et fåtal af danskerne der køber bolig så mange gange i vores liv, at vi bliver rutineret. Vi hjælper årligt flere hundrede boligkøbere med rådgivning om ejendomme, så der ikke kommer en slem overraskelse når I har sat underskriften.

  Prisforhandling og besigtigelse

  – en besigtigelse er det perfekte udgangspunkt for en god prisforhandlig, for det giver os en bedre prisforhandling

  Vi tager 10%

  – Vi tager 10% af det nedslag vi forhandler, derfor har vi kun et ønske, at få et stort nedslag, for så er der flere penge til os.

  Det er en selvstændig ydelse

  – Prisforhandling er en selvstændig ydelse, som du kan vælge til, hvis du ønsker vores ekspertise til denne opgave.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig