360 graders tjek

– Ægtepagt & samejeoverenskomst

– Pension & Livsforsikring

– Privatforsikring 

Bliv kontaktet og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Kom sikkert gennem processen med 360 graders rådgivning

  Som kunde hos Komplet Køberrådgivning får du adgang til rådgivning om ægtepagter og samejeoverenskomster, som en helt naturlig del af det, at være kunde i Komplet Køberrådgivning. Du får samtidig adgang til højt kvalificeret rådgivning vedrørende pension og privatforsikring af eksperten Pia Tegen Nielsen der rådgiver om dette med tilladelse fra Finanstilsynet.

  Vi giver dig overblik over din økonomiske situation hvis du bliver længerevarende syg, eller en af jer dør, vi hjælper med råd og overblik og tager udgangspunkt i jeres individuelle behov, vi ser på det sammen og hjælper jer med, ikke at stå i en uoverskuelig situation hvis uheldet er ude – det er så vigtigt at have overblik over det. Denne rådgivning tilbydes indtil videre kun på dansk

  Vores rådgivning er en del af Dansk ejendomsmæglerforenings nye fokus for køberrådgivning og vi deltager derfor i uddannelsen tilrettelagt af Dansk Ejendomsmæglerforening og Komplet Køberrådgivning er derfor tildelt tryghedsmærket.

  Ægtepagt & samejeoverenskomst

  • Rådgivning om ægtepagt
  • Rådgivning om samejeoverenskomst
  • Økonomisk sikkerhed
  • Økonomisk tryghed

  + meget mere.

  Fast pris 3.500,- inkl. moms, eksklusiv evt. tinglyngsafgift.

  Pension & Livsforsikring

  • Få overblik
  • Forslag til forbedringer
  • Råd og vejledning
  • Gennemskuelighed

  + meget mere.

  Fast pris 1.500,- inkl. moms

  Privatforsikring

  • Undgå at betale for meget
  • Få overblik over dækningerne
  • Bliv ikke snydt af dit forsikringsselskab
  • Gennemgang af lige præcist dit behov

  + meget mere.

  Pris fra 1.500,- inkl. moms

  Det siger vores kunder

  Komplet Køberrådgivning ApS

  Er det nye komplette supermarked for boligkøbere. Vi har alt på hylderne til vores kunder, som de selv kan vælge fra. Komplet Køberrådgivning er alene sat i verden for at passe på boligkøbere og de spændendende udfordringer der kan møde boligkøberne.

  Vi tilbyder, besigtigelse af ejendommen ved køb, juridisk rådgivning, prisforhandling, forsikringsrådgivning om valg af hus og ejerskifteforsikringer, skadehjælp efter overtagelse, rådgivning om boliglån og realkreditlån, rådgivning om pension og livsforsikring, rådgivning om samejeoverenskomster og ægtepagter. Alt i alt komplet Køberrådgivning. Det er dig som kunde der vælger den rådgivning du har brug for, vi har det hele på vores hylder.

  Sådan fungerer det

  1. Forhandlingsfasen

  Når drømmeboligen er fundet, så bliver vi enige om, hvilke services du ønsker af os og hvordan processen skal foregå. Evt. prisforhandling og byggesagkyndig besigtigelse sker typisk i denne fase.

  2. Godkendelsen af handlen

  Når købsaftalen er underskrevet, så gennemgår vi den og handlens dokumenter. Vi drøfter vores bemærkninger hertil både skriftligt og pr. telefon, så vi er sikre på, at du er helt tilfreds.

  3. Berigtigelsen

  Når handlen er endelig, og alle forbehold er afklaret, så udarbejder/kontrollerer vi skøde og refusionsopgørelse samt yder rådgivning i forhold til valg af ejerskifteforsikring.

  Bliv kontaktet og hør hvordan vi kan hjælpe dig