Rådgivning om Pension, livsforsikring, ægtepagt og samejeoverenskomst

Som kunde hos Komplet Køberrådgivning får du adgang til rådgivning om ægtepagter og samejeoverenskomster, som en helt naturlig del af det, at være kunde i Komplet Køberrådgivning. Du får samtidig adgang til højt kvalificeret rådgivning vedrørende pension og privatforsikring af eksperten Pia Tegen Nielsen der rådgiver om dette med tilladelse fra Finanstilsynet.

Vi giver dig overblik over din økonomiske situation hvis du bliver længerevarende syg, eller en af jer dør, vi hjælper med råd og overblik og tager udgangspunkt i jeres individuelle behov, vi ser på det sammen og hjælper jer med, ikke at stå i en uoverskuelig situation hvis uheldet er ude – det er så vigtigt at have overblik over det.

Vores rådgivning er en del af Dansk ejendomsmæglerforenings nye fokus for køberrådgivning og vi deltager derfor i uddannelsen tilrettelagt af Dansk Ejendomsmæglerforening og Komplet Køberrådgivning er derfor tildelt tryghedsmærket.

Med en erfaren 360 graders rådgiver ved din side opnår du endnu mere trygt ved boligkøb

At købe en bolig kan være både spændende og stressende. Men du kan heldigvis lindre nogle af de typiske bekymringer ved at lære så meget som muligt om købsprocessen. Og det er dét, en køberrådgiver kan hjælpe dig med.

En 360 graders rådgiver hjælper dig med at navigere i de forskellige faser når du har købt bolig. 360 graders rådgiveren er på din side og kan hjælpe dig med de store og svære spørgsmål. fx hvordan er din familie forsikret, når en af jer dør.

Al ekspertviden samlet på ét sted

Hos Komplet Køberrådgivning giver vi dig adgang til alle relevante eksperter samlet samme sted. Vores køberrådgivning dækker alle områder inden for boligteknik, forsikring, ægtepagt og selve den juridiske del ved en bolighandlen og sikrer dig en grundig gennemgang, så du ikke får uventede overraskelser i din købsproces. 360 graders rådgivning ved huskøb er for dig, der ønsker at få den bedst mulige rådgivning, når du skal købe bolig.

Hvad er en 360 graders rådgiver?

En 360 graders rådgiver er en konsulent eller et team, som hjælper dig gennem processen, når du har købt hus eller ejerlejlighed. Rådgiveren kan fx hjælpe med at  vejlede om forsikringer og pension og sørge for, at alt det juridiske er på plads og 100 % i orden, fx ved hjælp af en ægtepagt eller samejeoverenskomst.

Hvad koster 360 graders rådgivning?

Prisen på en rådgivning afhænger af, hvad du har brug for rådgivning om. Som kunde i Komplet kan du få rådgivningspakker, hvor det hele er inkluderet og vælge præcis den rådgivning, du har brug for i den situation, du står i.

Er 360 graders rådgivning nødvendigt?

360 graders rådgivning er som sådan ikke lovpligtigt eller strengt nødvendigt. Dog er det enormt værdifuldt at få uvildig rådgivning, da det kan ende med at spare dig for rigtigt mange penge i sidste ende. Det er forholdsvist få penge, det koster, for at du får rådgivning med sikkerhed for din familie og din fremtidige økonomiske situation.

Kontakt eksperten Pia Tegen Nielsen direkte på 20 13 77 46 eller mail: pia@kompletkr.dk og aftal konkret pris ud fra jeres ønsker og behov

Vi anbefaler altid at ægtepagter tinglyses på ejendommen og det koster en tinglysningsafgift til staten på 1.850,- kroner (år 2023)

Denne rådgivning tilbydes kun på dansk

Kontakt Pia direkte 20 13 77 46  og hør hvordan vi kan hjælpe dig

   

  Det handler om dig og din familie

  Du får den bedste og mest uvildige rådgivning, vi er ikke lønnet på nogen som helst måde af et forsikringsselskab eller pensionsselskab, du lønner os for vores ydelse og får dermed en objektiv og saglig vurdering af hvor dine pensioner og forsikringer har det bedst, helt efter dine og din families ønsker og behov.

  Sammen gennemgår vi priser, dækninger og ikke mindst dine ønsker til pension og forsikring.

  Det vigtige er også, at du bliver hørt om hvad du reelt har brug for og hvad du gerne vil have.

  Vores mange år i branchen gør at vi kender forskellene på dækninger hos de forskellige forsikringsselskaber og pensionsselskaber og dermed kan vejlede dig og din familie. Vi er vant til at læse betingelser og det med småt.

  Komplet Køberrådgivning ApS

  Er det nye komplette supermarked for boligkøbere. Vi har alt på hylderne til vores kunder, som de selv kan vælge fra. Komplet Køberrådgivning er alene sat i verden for at passe på boligkøbere og de spændendende udfordringer der kan møde boligkøberne.

  Vi tilbyder, besigtigelse af ejendommen ved køb, juridisk rådgivning, prisforhandling, forsikringsrådgivning om valg af hus og ejerskifteforsikringer, skadehjælp efter overtagelse, rådgivning om boliglån og realkreditlån, rådgivning om pension og livsforsikring, rådgivning om samejeroverenskomster og ægtepagter. Alt i alt komplet Køberrådgivning. Det er dig som kunde der vælger den rådgivning du har brug for, vi har det hele på vores hylder.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig