Få en gennemgang af tilstandsrapport m.m., når du skal købe sommerhus

Er du som de fleste andre danskere, er det nok ikke så ofte, at du køber en ny bolig eller et nyt fritidshus. Derfor kan det være værdifuldt at have et solidt fundament af tryghed at stå på, når du for en sjælden gangs skyld bevæger dig ud på boligmarkedet.

Derfor anbefaler vi altid en byggesagkyndig besigtigelse af sommerhuset, hvor du som køber dækkes fuldstændigt ind af vores byggetekniske ekspertise, der også omfatter indsigt i og uvildig anbefaling af forsikringer, der kan være oplagte at tage, når du skal købe sommerhus. Det kunne for eksempel være den klassiske ejerskifteforsikring, som faktisk er betinget af en gyldig tilstandsrapport og en elinstallationsrapport.

Vi er med dig hele vejen gennem processen og sørger for, at der ikke opstår uheldige overraskelser, som kan have uoverskuelige økonomiske konsekvenser for dig. Du kan læse mere om vores komplette rådgivningspakke inden for køb af sommerhus eller fritidshus her på siden. Inkluderet i pakken finder du blandt andet en minutiøs gennemgang af de eksisterende rapporter – herunder tilstandsrapporten, elinstallationsrapporten og den aktuelle energimærkning, såfremt der eksisterer sådan en.

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

    Komplet Køberrådgivning – også inden for køb af sommerhus

    Med vores hjælp får du et komplet servicetjek af selve købet af dit sommerhus. Med udgangspunkt i blandt andet tilstandsrapporten sikrer vi en juridisk og økonomisk forsvarlig handel, hvor din sikkerhed er beskyttet i så vid udstrækning som muligt. Derfor er omkostningerne til vores service en lille pris at skulle betale i forhold til de konsekvenser, som en handel, hvor der ikke helt er styr på dokumenterne, kan have.

    Vi tilbyder dig at have et helt hold af eksperter på din side i en proces, hvor indsigt, erfaring og fagligt fodfæste har en meget høj værdi. Kontakt os derfor, hvis du har behov for at have fuldstændig styr på alle elementer i købsprocessen; vi sørger for at give dig det nødvendige overblik og gennemskuer enhver mulig problemstilling i handlen, som vi naturligvis får løst til din fordel.

    Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig