Juridisk køberrådgivning ved køb af sommerhus

Med vores sommerhuspakke er det ikke nødvendigt for dig at alliere dig med en boligadvokat, når du skal købe sommerhus. Her får du en komplet pakke med alt fra A-Z. Det gælder blandt andet:

 • Gennemgang af købsaftale
 • Gennemgang af tilstandsrapport
 • Skødeskrivning og tinglysning
 • Et års gratis skadehjælp

+ meget mere.

Fast pris 7.495 kr. *

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Sommerhuskøb uden boligadvokat: Få hjælp af eksperter hele vejen gennem din bolighandel

  Står du og overvejer at købe et sommerhus? Så kan vi hos Komplet Køberrådgivning hjælpe dig med at lukke en god handel på dit drømmesommerhus.

  Hos Komplet Køberrådgivning har vi samlet en række eksperter inden for køb af sommerhuse og vi kan hjælpe dig med at købe dit ønskede sommerhus – uden at du får nogle økonomiske overraskelser efter købet.

  Når du står over for et boligkøb, uanset om det er et hus eller et mindre sommerhus, er det vigtigt at have nogle rådgivere ved din side, som kan hjælpe dig med at overskue alle de forskellige dokumenter, som du bliver bedt om at tage stilling til.

  Når du har brug for overskuelighed og overblik

  For en der ikke arbejder indenfor boligbranchen, kan det være svært at overskue de mange facetter, som der er i et sommerhuskøb, og derfor kan man ende med at skrive under på en kontrakt, som man reelt set ikke ved hvad betyder. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med at undgå, og derfor er vi eksperter i flere forskellige processer, så du helt undgår at inddrage en boligadvokat, når du skal købe sommerhus.

  Vores boligpakke indeholder nemlig både den juridiske rådgivning, som en boligadvokat kan give dig, men derudover får du også forsikringshjælp og hjælp til at gennemskue en tilstandsrapport. Vi er altså ved din side i alle facetter af dit sommerhuskøb, så du kan sætte din underskrift med en god mavefornemmelse.

  Vi ved hvor vigtigt og afgørende det kan være at have eksperthjælp ved sin side, når man går igennem en købsproces. Derfor er det bestemt ikke en dårlig idé at indgå et samarbejde med en boligadvokat til dit sommerhuskøb, hvis du udelukkende ønsker hjælp til det juridiske, som at gennemgå en købsaftale.

  Hos Komplet Køberrådgivning er vores rådgivere tidligere ejendomsmæglere, og de er derfor specialister i alt, hvad der har med boligkøb at gøre. Med os på dit hold, slipper du derfor for at alliere dig med flere forskellige specialister – her kan du nøjes med os og få hele pakken. Vi er med dig i alle facetter af et boligkøb.

  Boligpakke

  • Gennemgang af købsaftale
  • Gennemgang af tilstandsrapport, el-rapport samt energimærke
  • Berigtigelse
  • Skødeskrivning og tinglysning
  • Refusionsopgørelse
  • Frigivelse af købesummen
  • Ekspertrådgivning ved valg af ejerskifteforsikring & husforsikring
  • 1 års gratis skadehjælp, så du ikke står alene med forsikring hvis du finder en skjult skade

  Fast pris 7.495,-

  Få én rådgiver, der kan hjælpe dig i alle facetter af dit boligkøb

  Som vores navn også mere end antyder, giver vi dig komplet køberrådgivning. Det gør vi fordi vores rådgivere er en samling af flere forskellige eksperter, så du både får hjælp til byggesagkyndig besigtigelse, forsikringshjælp og juridisk rådgivning, når du er kunde hos os.

  Vi ved, hvor uoverskueligt et boligkøb kan virke, og derfor ønsker vi at gøre det så let for dig som muligt. Derfor har vi samlet vores ekspertise under et tag, så du ikke skal ud og tale med flere forskellige rådgivere i løbet af en købsproces.

  Vi er registeret som køberrådgiver hos Erhvervsstyrelsen og har rådgiveransvarsforsikring, hvilket du kan læse meget mere om her. Vi er derfor helt i stand til at give dig den samme juridiske rådgivning som en boligadvokat til dit sommerhuskøb – hos os får du bare meget mere med i pakken.

  Lad vores eksperter gennemgå alle dokumenterne i dit sommerhuskøb

  Faktisk rækker vores ekspertise så langt hos Komplet Køberrådgivning, at nedenstående punkter blot er nogle af de punkter, du får med i vores komplette boligpakke.

  Forbehold- og godkendelsesskrivelse

  Når vi har gennemgået alle købets dokumenter, udarbejder vi en godkendelsesbeskrivelse i samarbejde med jer.

  Refusionsopgørelse

  Vi hjælper jer med at sætte punktum i det sidste regnskab mellem dig og sælger.

  Gennemgang af købsaftale

  For at du kan sætte din underskrift med god ro i maven, gennemgår vi købsaftalen og kontakter dig med eventuelle bekymringer, så vi kan få rettet op på dem inden du skriver under.

  Frigivelse af købesummen

  Vi forestår frigivelsen af købesummen til sælger, når alt er på plads.

  Gennemgang af alle handlens dokumenter

  Vi sørger for, at I har adgang til alle dokumenter tilhørende jeres boligkøb, så vi kan gennemgå dem.

  Overholdelse af alle deadlines

  I en købsaftale er der flere frister, der skal overholdes. Vi sikrer os, at deadlines bliver overholdt, så vi i sidste ende kan afslutte en god handel.

  Grundejerforening og vejlaug

  Hvis den ejendom, du ønsker at købe, er medlem af en forening eller vejlaug, gennemgår vi også disse dokumenter.

  Gennemgang af el- og tilstandsrapport

  Vores forsikrings- og byggetekniske eksperter gennemgår altid både el- og tilstandsrapport grundt, så du ikke får ubehagelige overraskelser.

  Berigtigelse

  En berigtigelse af en handel omfatter tinglysning af skøde, tinglysning af sikkerhed til ejerforeningen, koordinering med bankerne om indfrielse/aflysning af lån, udarbejde af refusionsopgørelsen samt frigivelse af købesummen. Vi står for det hele.

  Valg af ejerskifteforsikring

  Vores forsikringsekspert giver dig rådgivning om dit valg af ejerskifteforsikring, så du får den bedste til din bolig.

  Skøde og tinglysning

  Vi udarbejder jeres skøde samt sørger for den efterfølgende tinglysningsproces – herunder også tinglysning af sikkerhedsstillelse til ejerforeningen.

  Skadehjælp

  Efter overtagelsen af en ejendom, sker det desværre, at der dukker skjulte skader op. Vi hjælper dig helt fra anmeldelsen skal skrives til sagen er færdigbehandlet af forsikringsselskabet.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

   Hvorfor skal du have en køberrådgiver og ikke en boligadvokat med til handlen på dit nye sommerhus?

   Når du sælger en bolig, har alle en interesse i, at aftalen bliver lukket. Men står du på den anden side af købet, kan det nogle gange føles som om, man står lidt alene. Med en køberrådgiver har du adgang til en uafhængig tredjepart, der kan gennemgå alle handlens dokumenter, være med til den byggesagkyndige besigtigelse og give dig råd om forsikringsvalg.

   Det bliver ikke meget bedre og nemmere at samle alt den viden, der er nødvendig for at føle sig sikker i en bolighandel. Hos Komplet Køberrådgivning er vi din samarbejdspartner i hele processen.

   Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan hjælpe dig med – det er helt uforpligtende.

   Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig