29 nov 2021

Boliglån

Boliglån: Få mest ud af dine penge med professionel køberrådgivning

Hos Komplet Køberrådgivning får du kompetent rådgivning i alle aspekter af købsprocessen. Det gælder naturligvis også rådgivning angående boliglån og finansiering. Vi er et team, som er sat sammen for at kunne dække hele spektret af køberrådgivning. Det gælder både inden for det juridiske område, det finansielle område og det byggetekniske område. Derfor får du hos os altid den bedste vejledning igennem alle led i den omfattende købsproces, der tager udgangspunkt i din unikke situation i forhold til boligmarkedet.

Gennem vores uvildige køberrådgivning kan du blandt andet få værdifuld indsigt i:

Fordele og ulemper ved forskellige typer af boliglån
Rådgivning om aktiv gældspleje og rettidig omlægning af dit realkreditlån
Hvor meget du har mulighed for at låne til din kommende bolig
Hvordan du eventuelt kan forholde dig til de nye, strammere regler om boliglån som førstegangskøber

Få fuldt overblik over dit boliglån gennem en uvildig rådgiver
Når det kommer til boliglån forestås den personlige rådgivning af Stubkjær & Nielsen Realkreditrådgivning, som også indgår i ejerkredsen i Komplet Køberrådgivning. Her kan vi blandt andet hjælpe dig med at sikre, at du har fuld indsigt i og styr på dit boliglån. Vi vil på den måde sætte dig ind i dine muligheder for at optage forskellige lånetyper og naturligvis vurdere, hvad der giver bedst mening for dig – også i forhold til indledende afdragsfrihed og belåningsgrad mv.

Vi kender naturligvis til alt, hvad du bør vide om faldgruber, økonomiske tendenser og nye regler for boliglån. Og alt det hjælper vi dig med at holde op mod din økonomiske situation, så du kan tage de bedste beslutninger i et marked, der er i konstant udvikling. Vi kan blandt andet også hjælpe dig til at arbejde med aktiv gældspleje efter dit boligkøb. Her skaber vi overblik over, hvornår der kan være et økonomisk potentiale i at lægge dine lån om til et boliglån med lavere rente eller et lavere restbeløb ud fra de aktuelle kurser i markedet.

  Lad os ringe dig op inden for 1 time og fortælle dig om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit boliglån.

  Få personlig rådgivning med udgangspunkt i de nye regler for boliglån

  I 2015 kom der nye regler for boliglån, som satte flere krav til dig, der gerne vil købe et hus eller en ejerlejlighed. For i dag forholder det sig sådan, at du selv skal være i stand til at betale minimum 5 % af købsprisen på den bolig, du eventuelt allerede har udset dig, med det samme. Det er selvfølgelig lidt af en ekstra udfordring i forhold til tidligere – men der er også undtagelser, som også kan gælde i dit tilfælde.

  Vi hjælper dig naturligvis med at kortlægge alle mulighederne for, at du kan blive en glad boligejer med et godt boliglån og en sund privatøkonomi. Det gør vi med udgangspunkt i vores mangeårige ekspertise og erfaring i boligbranchen. Vi ved oftest, hvordan bankerne, realkreditinstitutterne og nogle tilfælde ejendomsmæglerne og sælgerne tænker – og dermed får du en kompetent sparringspartner, som er på din side gennem hele forløbet og kan give dig rådgivning uden samtidig at skulle sælge dig et bestemt produkt eller pege dig i retning af en bestemt lånekonstruktion.

  Vores service er baseret på at give dig de bedste betingelser og den største tryghed og sikkerhed i dit boliglån. Det er netop fordelen ved at alliere dig med en uvildig køberrådgiver, når du bevæger dig ud på et uoverskueligt marked, som du kun sjældent færdes i eller aldrig har prøvet at være i før.

  Vi giver dig tryghed, forståelse og sikkerhed i dit boliglån

  Et huskøb eller et køb af anden fast ejendom er ganske sikkert en af de vigtigste økonomiske beslutninger, du nogensinde skal tage. Derfor er det netop også vigtigt at kunne navigere i processen for at kunne træffe de rigtige beslutninger på et velfunderet grundlag af indsigt i forskellige typer af boliglån samt relevant specialviden om, hvad man ellers kan gøre for at sikre sig de bedste købsbetingelser og vilkår.

  Vi giver dig derfor mulighed for at tilvælge den sikkerhed i forbindelse med dit boligkøb – og det kan meget vel være en beslutning, som viser sig at kunne betale sig mange gange i det lange løb. For selv med små afvigelser i for eksempel renter og kurser på dit boliglån kan der være mange penge at spare, hvis man ved, hvad man skal holde øje med og hvor.

  Samtidig kan vi også vejlede dig i alle boligkøbets øvrige fagdiscipliner. Det gælder blandt andet i forhandlingsfasen, hvor vi kan sikre dig, at du ikke kommer til at betale alt for meget for din bolig. I alle disse discipliner, der vedrører din privatøkonomi, får du vores ubetingede vurdering af, hvad der er bedst for dig at gøre. Det er derfor, vi kalder det Komplet Køberrådgivning. For her får du muligheden for at have dine rådgivere, som kan foretage et 360-graders kvalitetssikret af dit boligkøb, ét samlet sted.

  Derfor ser vi også frem til at hjælpe dig med dit boligkøb. For vi lever af at gøre huskøbere til glade og trygge boligejere med overblik og sikkerhed for, at deres boliglån er konstrueret på den mest hensigtsmæssige måde.

  Skrevet af Tue Elmose Trnka

  Direktør