Boligadvokat – din juridiske køberrådgiver

Hos Komplet Køberrådgiver er vi eksperter i huskøb. Derfor kan vi også rådgive dig gennem et køb, uden at du behøver at engagere dig med en boligadvokat. Med vores boligpakke får du:

 • Gennemgang af købsaftale
 • Gennemgang af tilstandsrapport
 • Skødeskrivning og tinglysning
 • Et års gratis skadehjælp
 • Meget mere

Pris fra 7.495 kr. *

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Vi giver dig juridisk køberrådgivning hele vejen gennem din bolighandel

  Overvejer du at alliere dig med en advokat til dit boligkøb? Med vores boligpakke er det ikke nødvendigt. Hos Komplet Køberrådgivning giver vi dig juridisk rådgivning, som kan hjælpe dig gennem hele processen, uden at du skal involvere en boligadvokat i dit boligkøb.

  Vores køberrådgivere er tidligere ejendomsmæglere og har mange års erfaring med bolighandler. Vi er registeret som køberrådgiver hos Erhvervsstyrelsen og har rådgiveransvarsforsikring, hvilket du kan læse meget mere om her.

  Du kan altså derfor være helt tryg ved at alliere dig med os frem for en advokat til dit huskøb. Det er en stor beslutning, der indebærer, at man indgår flere forskellige aftaler, og især som førstegangskøber, kan det være uoverskueligt at finde hoved og hale i.

  En boligadvokat er derfor overhovedet ingen dårlig ide, men hos Komplet Køberrådgivning giver vi dig rådgivning til hele boligkøbet – lige fra byggesagkyndig besigtigelse til juridisk rådgivning. Her får du altså en boligpakke med alt fra A-Z, så du er dækket ind i alle aspekter af din handel, og du skal kun tænke på at alliere dig med én personlig rådgiver, frem for flere forskellige med hver deres ekspertise.

  Vi har samlet et hold eksperter inden for køb af boliger, og vi kan hjælpe dig med at købe din bolig – uden at du får nogen uheldige økonomiske overraskelser efter købet. Vi står ved din side gennem hele processen og sikrer dig, at du kan sætte din underskrift med en god mavefornemmelse. Fordi vi står for hele boligkøbsprocessen, behøver du ikke at involvere en boligadvokat til dit boligkøb.

  Vores boligpakke indeholder alt, hvad du skal bruge, når du som boligkøber skal købe din drømmebolig.

  Normalpris

  Juridisk køberrådgivning
  5.750 kr.
  Forsikringsrådgivning
  4.990 kr.
  1 års skadehjælp
  2.500 kr.
  • Pris lige nu

   6.500 kr. *

  Boligpakke

  • Gennemgang af købsaftale
  • Gennemgang af tilstandsrapport, el-rapport samt energimærke
  • Berigtigelse
  • Skødeskrivning og tinglysning
  • Refusionsopgørelse
  • Frigivelse af købesummen
  • Ekspertrådgivning ved valg af ejerskifteforsikring & husforsikring
  • 1 års gratis skadehjælp, så du ikke står alene med forsikring hvis du finder en skjult skade

  Fast pris 7.495 ,-

  Det får du med i vores boligpakke til huskøb

  Som en del af vores boligpakke indgår, udover juridisk køberrådgivning, også forsikringsrådgivning, og du behøver derfor ingen advokat til dit boligkøb. Forsikringsrådgivningen indeholder blandt andet rådgivning om, hvordan du vælger den bedste ejerskifteforsikring til din bolig i forhold til de fejl og mangler, der stod i tilstandsrapporten.

  En ejerskifteforsikrings dækning afhænger netop af de mangler, der er oplyst i tilstandsrapporten, og et forkert valg af ejerskifteforsikring kan derfor have væsentlig indflydelse på jeres privatøkonomi. Det gælder både skader, som sælgers byggesagkyndige har fået skrevet ind i tilstandsrapporten, og hvilke konsekvenser det har i forhold til senere dækning af forsikringen. De forskellige forsikringsselskaber har forskellige dækninger på skader, og det er derfor et komplekst område, der kan være svært at navigere i.

  Vi anbefaler derfor altid, at du gennemgår disse ting med en ekspert. Hos Komplet Køberrådgivning hjælper vi dig naturligvis også med det. Vi kender alt til forsikringer og har du vores boligpakke, behøver du ikke involvere en boligadvokat i dit huskøb.

  I vores boligpakke får du også et års gratis skadehjælp. Det vil sige, at du får mundtlig rådgivning af vores ekspert i forsikringer – lige fra, at anmeldelsen skal skrives, til sagen er færdigbehandlet af jeres forsikringsselskab. Vores forsikringsekspert Søren Ahlgren Mortensen er en af Danmarks mest benyttede inden for forsikringer til boligkøb. Kontakt os derfor i dag – så er du sikker på, at du er helt dækket ind i alle facetter af dit huskøb.

  Skal man have en advokat ved huskøb?

  Ekspertrådgivning er altid en god idé, når du foretager en livsændrende økonomisk beslutning, som et huskøb nu engang er. Der findes mange forskellige rådgivere, når det kommer til huskøb, men det behøver du ikke bekymre dig om, hvis du er kunde hos os.

  Hos Komplet Køberrådgivning behøver du ingen advokat til dit boligkøb. Vi har samlet et hold eksperter, der hjælper dig igennem alle de svære beslutninger, som du kommer til at stå over for i en bolighandel. Vi kan både hjælpe dig med byggesagkyndig besigtigelse, forsikringer og juridisk rådgivning – helt på linje med en boligadvokat.

  Det første de fleste gør, når de vil sælge en bolig er at alliere sig med en ejendomsmægler. En ejendomsmægler vil altid være på sælgers hold og varetage dennes interesser i et salg. Står du på den anden side og gerne vil købe boligen, er det ligeledes en god idé at have en rådgiver på dit hold. På den måde er du sikret en person, der har ekspertviden inden for feltet, og som ved, hvad man skal være opmærksom på i alle de dokumenter, du bliver præsenteret for. Det er lige præcis den del, vi hos Komplet Køberrådgivning kan hjælpe dig med.

  Vores køberrådgivere er tidligere ejendomsmæglere, så de ved lige præcis, hvordan en god bolighandel ser ud, og de er altid klar til at forhandle til din fordel. Hos os får du alt det og mere til, som du ville få, hvis du allierer dig med en boligadvokat.

  Vi kan dog meget mere end blot give dig juridisk rådgivning om købsaftalen – vi er ved din side hele vejen gennem processen, lige fra besigtigelse af ejendommen til du står med nøglerne i hånden. Vi kan ligeledes også hjælpe dig, hvis du har brug for en boligadvokat til køb af sommerhus.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

   Boligkøb uden boligadvokat: Lad vores eksperter gennemgå alle handlens dokumenter

   Nedenfor kan du se nogle af de ting, vi ofte hjælper med, når vi rådgiver om boligkøb. Men faktisk rækker vores ekspertise så langt hos Komplet Køberrådgivning, at nedenstående punkter blot er nogle af de punkter, du får med i vores komplette boligpakke.

   Forbehold- og godkendelsesskrivelse

   Vi laver forbeholds- og godkendelsesskrivelsen, når vi har set alle handlens dokumenter igennem. Denne laves naturligvis i fællesskab med jer.

   Refusionsopgørelse

   Dette er den endelige opgørelse mellem jer og sælger. Udarbejdelse af refusionsopgørelsen følger også med i jeres pakke.

   Gennemgang af købsaftalen

   Vi sørger for, at I er i besiddelse af alle handlens dokumenter, således vi kan gennemgå dem og sikre, at alt er som det skal være.

   Frigivelse af købesummen

   Vi sørger for, at købesummen bliver frigivet rettidigt over for sælger.

   Gennemgang af ejendommens dokumenter

   Vi sikrer, at I er i besiddelse af alle handlens dokumenter, således at vi kan gennemgå dem.

   Overholdelse af deadlines

   I købsaftalen er der en masse frister, som skal overholdes. Vi sørger for, at disse frister netop bliver overholdt, og at handlen afsluttes i sin helhed. Tinglysningsafgifter til staten er ikke inkluderet i prisen.

   Grundejerforening og vejlaug

   Såfremt ejendommen hører under en forening eller vejlaug, gennemgår en købermægler også disse foreningsdokumenter.

   Tilstandsrapport og el-rapport

   Tilstandsrapporten og el-rapporten gennemgås af vores forsikrings- og byggetekniske ekspert, som bl.a. rådgiver om faldgruber i relation til forsikringsdækning.

   Berigtigelse

   Vi berigtiger handlen. Berigtigelsen omfatter tinglysning af skøde, tinglysning af sikkerhed til ejerforeningen, koordinering med bankerne om indfrielse/aflysning af lån, udarbejdelse af refusionsopgørelsen samt frigivelse af købesummen.

   Valg af ejerskifteforsikring

   Vores forsikringsekspert giver uvildig rådgivning om valg af ejerskifteforsikring, så du får den bedste til din bolig.

   Skøde og tinglysning

   Vi udarbejder jeres skøde og sørger for den efterfølgende tinglysningsproces – herunder også tinglysning af sikkerhedsstillelse til ejerforeningen.

   Skadehjælp

   Det sker desværre, at der dukker skjulte skader op efter overtagelse af en ejendom. Når du er kunde hos os, har du hele tiden ekspertise ved din side – lige fra anmeldelsen skrives til sagen er færdigbehandlet af forsikringsselskabet.

   Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig