Købsaftale hus – Få gennemgang her

Boligpakke fra A-Z inkl. køberrådgivning

 • Gennemgang af købsaftale
 • Gennemgang af tilstandsrapport
 • Skødeskrivning og tinglysning
 • 1 års gratis skadehjælp

+ meget mere.

fra 7.495 kr. *

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Tryg bolighandel med komplet køberrådgivning

  Få hjælp af eksperter i bolighandel

  Underskrivelsen af købsaftalen er sidste skridt på vejen mod din drømmebolig.

  Det kan derfor være fristende hurtigst muligt at sætte din signatur på papiret, så boligen bliver din.

  Men i virkeligheden handler det om at holde hovedet koldt, så du kommer godt i mål med din købsproces og ikke snubler lige inden målstregen.

  Inden du skriver under på købsaftalen, er det meget vigtigt, at du har sat dig godt ind i alle dens forhold, så du undgår faldgruber.

  Normalpris

  Juridisk køberrådgivning
  5.750 kr.
  Forsikringsrådgivning
  4.990 kr.
  1 års skadehjælp
  2.500 kr.
  • Pris lige nu

   7.495 kr. *

  * Ved køb af ejerlejlighed, villalejlighed, andelslejlighed og ideel anpart er prisen 7.750 kr.​

  Boligpakke

  • Gennemgang af købsaftale
  • Gennemgang af tilstandsrapport, el-rapport samt energimærke
  • Berigtigelse
  • Skødeskrivning og tinglysning
  • Refusionsopgørelse
  • Frigivelse af købesummen
  • Ekspertrådgivning ved valg af ejerskifteforsikring & husforsikring
  • 1 års gratis skadehjælp, så du ikke står alene med forsikring hvis du finder en skjult skade

  Fast pris 7.495,-

  Inden du skriver under…

  Inden du skriver under på købsaftalen, er det meget vigtigt, at du har sat dig godt ind i alle dens forhold, så du undgår faldgruber.

  Uenighed med sælger om købsaftalen kan i sidste ende føre til, at boligen bliver solgt til en anden part, eller at du overtager boligen på ufordelagtige vilkår.

  For at sikre dig bedst muligt, bør du altid få en professionel gennemgang af købsaftalen, så du er sikker på, at der ikke gemmer sig ubehagelige overraskelser i kontrakten.

  Komplet Køberrådgivning kan hjælpe dig med at gennemgå alle dokumenter i købsaftalen og du behøves derfor ikke involvere en boligadvokat – kontakt os uforpligtende ved at ringe til os eller ved skrive til os.

  Hvad indeholder en købsaftale?

  Købsaftalen er kontrakten mellem køber og sælger, der indeholder vilkår for boligens overdragelse.

  De vigtigste elementer er boligens pris og betingelserne for overdragelse af ejendommen, men kontrakten indeholder typisk også andre handelsvilkår, som du har aftalt med sælger.

  Udover bolighandlens overordnede rammer indeholder en købsaftale typisk en række supplerende data indhentet fra andre dokumenter om ejendommen i en såkaldt salgsopstilling.

  Det kan være, du allerede har set salgsopstillingen tidligere i købsprocessen, da det er her, forholdene om boligen præsenteres for køber.

  Langt de fleste oplysninger om boligen stammer fra ejendomsdatarapporten, der samler offentlige oplysninger om bolig og grund.

  Få eksperterne til at gennemgå alle handlens dokumenter

  Nedenstående punkter er blot nogle af de punkter du får med i vores komplette juridiske pakke.

  Forbehold- og godkendelsesskrivelse

  – Vi laver forbeholds- og godkendelsesskrivelsen, når vi har set alle handlens dokumenter igennem. Forholds- og godkendelsesskrivelsen bliver lavet i samarbejde med jer.

  Refusionsopgørelse.

  – Refusionsopgørelsen er den endelige opgørelse mellem jer og sælger. Udarbejdelse af refusionsopgørelsen følger også med i jeres pakke.

  Gennemgang af købsaftalen

  – Vi sikre at I er i besiddelse af alle handlens dokumenter, således vi kan gennemgå dem

  Frigivelse af købesummen

  – Vi sørger for, at restkøbesummen bliver frigivet rettidigt over for sælger.

  Gennemgang af ejendommens dokumenter.

  – Vi sikre at I er i besiddelse af alle handlens dokumenter, således vi kan gennemgå dem

  Deadlines i handlen.

  I købsaftalen er der en masse frister, som skal overholdes. Vi sørger for at holde hånd og hanke med at disse frister bliver overholdt, samt at handlen afsluttes i sin helhed. Tinglysningsafgifter til staten er ikke inkluderet i prisen.

  Grundejerforening og vejlaug

  – Såfremt ejendommen er medlem af en forening eller vejlaug, så gennemgår vi også disse foreningsdokumenterne.

  Tilstandsrapport og el-rapport

  Tilstandsrapporten og el-rapporten bliver gennemgået af vores forsikring -og byggetekniske ekspert, som bl.a. rådgiver om faldgrupper i relation til forsikringsdækning.

  Berigtigelse

  – Vi berigtiger handlen. Berigtigelsen omfatter tinglysning af skøde, tinglysning af sikkerhed til ejerforeningen, koordinering med bankerne omkring indfrielse/aflysning af lån, udarbejdelse af refusionsopgørelsen samt frigivelse af købesummen.

  Valg af ejerskifteforsikring

  Forsikringseksperten giver uvildig rådgivning om valg af ejerskifteforsikring, så du får den bedste til dit hus.

  Skøde og tinglysning

  – Vi udarbejder jeres skøde samt sørge for den efterfølgende tinglysningsproces herunder også tinglysning af sikkerhedsstillelse til ejerforeningen.

  Skadehjælp

  Det sker desværre, at der dukker skjulte skader op efter overtagelse af en ejendom, når du er kunde hos os har du eksperten gratis med, lige fra anmeldelses skal skrives, til sagen er færdigbehandlet af forsikringsselskabet

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

   Hvornår træder købsaftalen i kraft?

   Det er vigtigt at være opmærksom på, at en købsaftale reelt set ikke er en aftale, før den er underskrevet af både købe og sælger.

   Indtil da er der blot tale om et købstilbud.

   Tilbuddet kommer rent formelt fra dig som køber, men det er sælgers ansvar at udarbejde købsaftale, hvilket typisk vil blive gjort af dennes ejendomsmægler.

   Når du har skrevet under på købsaftalen, har sælger otte dage til at få underskrevet aftalen, men er ikke forpligtet til at skrive under.

   Så selvom du har sat din signatur på papiret, er du altså ikke sikker på, at boligen er din.

   Der er endnu blot tale om et købstilbud.

   I værste tilfælde kan du risikere, at sælgeren anvender din underskrevne boligaftale til at presse en anden, køber op i pris og sælge boligen til denne.

   Det er derfor vigtigt at sørge for, at sælger underskriver købsaftalen hurtigst muligt, så din signatur ikke bliver brugt til at presse prisen i vejret.

   Beskyt dig med juridisk gennemgang og et advokatforbehold

   Når sælger har underskrevet købsaftalen, er aftalen i hus.

   Sælgeren kan ikke annullere handlen, men du har som boligkøber stadig seks dages fortrydelsesret.

   Du er dog forpligtet til at betale 1 % af den aftalte pris for boligen, hvis du bakker ud, så det kan hurtigt blive en rigtigt dyr fornøjelse.

   Ved at få en juridisk gennemgang af købsaftalen inden du skriver under, sikrer du dig mod ubehagelige overraskelser i købsaftalen og vil ofte være i stand til at få forhandlet forbedrede vilkår på plads.

   Den ejendomsmægler, der har udarbejdet salgsaftalen, står nemlig på sælgers side og vil forsøge at sikre denne et så fordelagtigt tilbud som muligt.

   En professionel køberrådgiver vil varetage dine interesser og gennemgå købsaftalen, salgsopstillingen samt handlens øvrige dokumenter, der kan være svære at overskue som lægmand.

   Din bedste garanti som køber får du gennem et advokatforbehold i købsaftalen.

   Hvis der er indskrevet forbehold i købsaftalen, er advokatens godkendelse en forudsætning for aftalen.

   Dvs. at din juridiske rådgiver, selv efter du har skrevet under på købsaftalen, har mulighed for at gøre indsigt mod købsaftalen.

   På den måde slipper du for at skulle betale 1 % af købssummen, hvis du er kommet til at skrive under på en ufordelagtig købsaftale.

   Derfor er købsaftale og advokatforbehold to ord, der bør stå ved siden af hinanden i enhver boligkøbers ordbog.

   Få den bedst mulige købsaftale med professionel assistance

   Inden for bolighandel snakker man ofte om sælgers eller købers marked alt efter udbud og efterspørgsel på boliger i de forskellige landsdele.

   Det er dog ikke kun markedsmekanismerne og de økonomiske udsving, der afgør, hvem der står med de bedste kort på hånden i en forhandlingssituation.

   Om du ender med en god handel, afhænger lige så meget af den rådgivning, som du får i løbet af processen.

   På den ene side står sælgeren med ejendomsmægleren i ryggen. Ejendomsmæglere besidder stor erfaring med salg af boliger og udarbejdelse af købskontrakter.

   Og da de bliver betalt af sælger, arbejder de for et så stort salg som muligt.

   For at sælgeren ikke skal sidde inde med alle kortene på hånden i en forhandlingssituation, bør du derfor sørge for at få professionel, juridisk bistand.

   Pengene vil hurtigt være givet godt ud. For de penge, du sparer ved selv at stå for hele købsprocessen, kan hurtigt blive brugt op, hvis du ender ud med en ufordelagtig købsaftale.

   Hos Komplet Køberrådgivning har vi hjulpet mange boligkøbere med at gennemgå deres købsaftale og vi hjælper også gerne dig med købet af drømmeboligen – kontakt os uforpligtende for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.