Få hjælp af købermægler til dit boligkøb

Hos os får du en boligpakke fra A-Z inkl. køberrådgivning

 • Gennemgang af købsaftale
 • Gennemgang af tilstandsrapport
 • Skødeskrivning og tinglysning
 • 1 års gratis skadehjælp

+ meget mere.

Hvad koster en købermægler? Fra 7.495 DKK*

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Få uvildig rådgivning af en købermægler

  Komplet Køberrådgivning er din købermægler, når du skal købe din drømmebolig. Vores job er at berige dig med alt vores ekspertviden, så du er tryg i alle facetter af dit boligkøb.

  For at give dig den bedste rådgivning, har vi samlet en række eksperter inden for bolighandel, som kan hjælpe dig med at købe din drømmebolig. Som købermægler hjælper vi dig igennem hele processen med at købe din drømmebolig. Med en købermægler sikrer du dig nemlig, at du kan købe drømmeboligen helt uden, at der opstår uventede overraskelser. Vi giver dig en tryg og behagelig købsproces – fra start til slut.

  Som købermægler står vi for hele den juridiske rådgivning under boligkøbsprocessen og det er derfor ikke nødvendigt at inddrage en boligadvokat ved siden af.

  Hvad koster en købermægler?

  Juridisk køberrådgivning
  5.750 DKK.
  Forsikringsrådgivning
  4.990 DKK.
  1 års skadehjælp
  2.500 DKK.
  • Pris lige nu

   7.495 DKK.*

  * Ved køb af en ejerlejlighed, villalejlighed, andelslejlighed og ideel anpart er prisen 7.750 DKK.

  Få en komplet boligpakke

  • Gennemgang af købsaftale
  • Gennemgang af tilstandsrapport, el-rapport samt energimærke
  • Berigtigelse
  • Skødeskrivning og tinglysning
  • Refusionsopgørelse
  • Frigivelse af købesummen
  • Ekspertrådgivning ved valg af ejerskifteforsikring og husforsikring
  • 1 års gratis skadehjælp, så du ikke står alene med forsikringen, hvis du finder en skjult skade

  Fast pris 7.495 DKK.

  Det skal du være opmærksom på, inden du underskriver en købsaftale

  Som købermægler vil vi altid rådgive dig grundigt inden du skriver under på en købsaftale – naturligvis også om alt, der kommer efter. Inden underskriften er det meget vigtigt, at du har sat dig godt ind i alle dens forhold, så du undgår faldgruber. Uenighed med sælger om købsaftalen kan i sidste ende føre til, at boligen bliver solgt til en anden part, eller at du overtager boligen på ufordelagtige vilkår.

  For at sikre dig bedst muligt, bør du altid få en professionel gennemgang af købsaftalen, så du er sikker på, at der ikke gemmer sig ubehagelige overraskelser i kontrakten. En købermægler kan hjælpe dig med at forstå, hvad en købsaftale egentlig indeholder og dermed, hvad det er, du skriver under på. Er du førstegangskøber kan en købsaftale være svær at forstå og måske gemmer der sig ord i, som du ikke helt ved, hvad betyder. En købermægler rådgiver dig i alt dette, så du føler dig tryg i hele handlen – også når du skriver under.

  En købermægler hos os kan hjælpe dig med at gennemgå alle de dokumenter, der er i en købsaftale og du behøves derfor ikke involvere en boligadvokat i sagen. Du er meget velkommen til at kontakte os ved at ringe eller skrive til os – helt uforpligtende.

  Tryg bolighandel med komplet køberrådgivning

  Hvad indeholder en købsaftale?

  En købermægler fra Komplet Køberrådgivning vil rådgive dig om alle de forskellige elementer af en købsaftale, så du er helt sikker på, hvad du skriver under på.
  Købsaftalen er kontrakten mellem køber og sælger, der indeholder vilkår for boligens overdragelse. De vigtigste elementer er boligens pris og betingelserne for overdragelse af ejendommen, men kontrakten indeholder typisk også andre handelsvilkår, som du har aftalt med sælger.

  Ud over bolighandlens overordnede rammer indeholder en købsaftale typisk en række supplerende data indhentet fra andre dokumenter om ejendommen i en såkaldt salgsopstilling. Det kan være, at du allerede har set salgsopstillingen tidligere i købsprocessen, da det er her, fordelene om boligen præsenteres for køber. Langt de fleste oplysninger om boligen stammer fra ejendomsdatarapporten, der samler offentlige informationer om bolig og grund.

  Alle disse oplysninger kan som køber være svære at navigere i, men det er heldigvis derfor, at vores købermæglere står klar til at hjælpe dig. For at skrive under på noget så stort som en købsaftale, er det naturligvis vigtigt, at du forstår alt, hvad du indvilliger i.

  Få en købermægler til at gennemgå alle dokumenterne i din bolighandel

  Faktisk rækker vores ekspertise så langt hos Komplet Køberrådgivning, at nedenstående punkter blot er nogle af de punkter, du får med i vores komplette boligpakke.

  Frigivelse af købesummen

  Vi sørger for, at restkøbesummen bliver frigivet rettidigt over for sælger.

  Gennemgang af ejendommens dokumenter

  Vi sikrer, at I er i besiddelse af alle handlens dokumenter, således at vi kan gennemgå dem.

  Overholdelse af deadlines

  I købsaftalen er der en masse frister, som skal overholdes. Vi sørger for, at disse frister bliver overholdt, og at handlen afsluttes i sin helhed. Tinglysningsafgifter til staten er ikke inkluderet i prisen.

  Grundejerforening og vejlaug

  Såfremt ejendommen hører under en forening eller vejlaug, så gennemgår en købermægler også disse foreningsdokumenter.

  Tilstandsrapport og el-rapport

  Tilstandsrapporten og el-rapporten bliver gennemgået af vores forsikrings- og byggetekniske ekspert, som bl.a. rådgiver om faldgruber i relation til forsikringsdækning.

  Berigtigelse

  En købermægler berigtiger handlen. Berigtigelsen omfatter tinglysning af skøde og sikkerhed til ejerforeningen, koordinering med bankerne omkring indfrielse/aflysning af lån, udarbejdelse af refusionsopgørelsen samt frigivelse af købesummen.

  Valg af ejerskifteforsikring

  Forsikringseksperten giver uvildig rådgivning om valg af ejerskifteforsikring, så du får den bedste til din bolig.

  Skøde og tinglysning

  Vi udarbejder jeres skøde og sørger for den efterfølgende proces. Herunder fremgår tinglysning af sikkerhedsstillelse til ejerforeningen også.

  Skadehjælp

  Det sker desværre, at der dukker skjulte skader op efter overtagelse af en ejendom. Når du er kunde hos os, har du en købermægler med – lige fra anmeldelsen skal skrives, til sagen er færdigbehandlet af forsikringsselskabet.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

   Hvorfor er det vigtigt at have en købermægler, når du skal købe bolig?

   Når man vil sælge en bolig, er det første skridt for mange at alliere sig med en ejendomsmægler. En ejendomsmægler hjælper en sælger med alle aspekter af salget af boligen. En købermægler er det samme – bare modsat.

   En sælger har en ejendomsmægler på holdet, hvorimod køber har en købermægler på holdet. Tænk på, at en ejendomsmægler altid vil arbejde for, at en handel bliver mest fordelagtig for sælger. En købermægler skylder dig det samme niveau af tillid på den købende side som ejendomsmægleren skylder personen på den sælgende side af bolighandlen.

   Vi hjælper dig med at bevare overblikket

   Et boligkøb kan for mange virke uoverskueligt. Til dels fordi, at der er så mange trin, man skal igennem, før handlen er i hus og fordi, at mange måske kigger uforstående og uvidende på ord som tinglysning og ejerskifteforsikring. Og det forstår vi godt.

   Især for en førstegangskøber kan en handel virke helt umulig at komme igennem, simpelthen fordi, at man ikke kender betydningen af de forskellige trin og dokumenter, der indgår. Arbejder du ikke inden for området, er der heller ingen grund til, at du har styr på det hele. Det er nemlig lige præcis det en købermægler er til for.

   Nøgleordene for vores købermæglere er sikkerhed og tryghed. Vi sørger for, at du ved, hvad du skriver under på og, at du føler dig tryg ved at gøre det. På den måde får du ingen ubehagelige overraskelser – hverken under eller efter boligkøbet.

   Få tryghed og sikkerhed i alle facetter af dit boligkøb

   En købermægler kan faktisk meget vel blive din nye bedste ven under denne spændende og undertiden stressende proces. Hos Komplet Køberrådgivning får du en købermægler, der har et ansvar over for dig for at sørge for, at du forstår sproget i købsaftalen og, at du køber et hjem, der passer til dine behov.

   En købermægler sørger også for, at du vælger alle de korrekte uforudsete udgifter, og at du ikke bliver udnyttet. Det er også købermæglerens ansvar at sikre, at dit nye hjem er de penge værd, som sælger beder om. Med andre ord er en købermægler din højre hånd i bolighandlen.

   Hos Komplet Køberrådgivning varetager vi ikke bare processen – vi rådgiver dig. Det vil sige, at vi sørger for, at du forstår, hvad hvert eneste dokument i handlen betyder. For den vigtigste person i købsprocessen er dig. Ønsker du at høre mere om ,hvad vi kan gøre for dig i en købsproces? Så kontakt os meget gerne ved enten at skrive eller ringe til os. Det er helt uforpligtende.

   Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig