Boligrådgivning

 • Gennemgang af købsaftale
 • Gennemgang af alle boligens dokumenter
 • Tilstandsrapport, el-rapport + energimærke
 • Berigtigelse

+ meget mere.

Boligrådgivning – fast pris 7.495,-

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Tryg bolighandel med komplet køberrådgivning

  Få boligrådgivning til alle facetter af dit boligkøb

  Hos Komplet Køberrådgivning får du boligrådgivning af køberrådgivere, der er eksperter i alle facetter af et boligkøb. Boligrådgivning er til dig, der står over for at købe en bolig. Måske er du førstegangskøber og har svært ved at overskue, hvad man skal være opmærksom på i processen. Du kan tænke på en køberrådgiver, som en konsulent, der er ekspert i det, der foregår “bag kulissen”.

  Vores rådgivere udfører et omfattende stykke arbejde, for at vejlede dig bedst mulig i din beslutningstagning under hvert trin af boligkøbet. Vi giver dig boligrådgivning for at sikre, at du står med en succesoplevelse, når du har underskrevet købsaftalen.

  Det er derfor altid en god ide at investere i boligrådgivning. Specielt hvis du står over for dit første boligkøb. Vores køberrådgivere har mange års erfaring i boligbranchen, og vi ved derfor lige præcis, hvad der er vigtigt at holde øje med i både dialogen med sælgers ejendomsmægler, prisforhandlingen, besigtigelsen og i købsaftalen.

  Boligrådgivning: Føl dig tryg i alle dine beslutninger

  Står du over for købet af drømmeboligen? Hvis du ikke til dagligt arbejder med køb og salg af boliger, kan et boligkøb virke som en virkelig uoverskuelig proces med alt for mange dokumenter, aftaler og ord, som du ikke har hørt før. Heldigvis er det dét, vi hos Komplet Køberrådgivning er til for at hjælpe dig med. Vi er eksperter i boligrådgivning og med vores mange års erfaring i branchen, har vi helt styr på hele processen.

  I et boligkøb vil sælger altid have en ejendomsmægler ved sin side. En ejendomsmægler, arbejder kun for sælger og vil derfor altid arbejde for at forhandle til sælgers fordel. En boligrådgiver er derfor, i de fleste tilfælde, en rigtig god idé. I hvert fald hvis du vil sikre dig, at du sætter din underskrift på en god og fordelagtig aftale.

  Få eksperterne på din side i processen

  Med en boligrådgiver ved din side, har du eksperthjælp lige ved hånden og du undgår derfor også slemme overraskelser. Ofte sætter en køber en underskrift på en købsaftale, som der ikke er tilstrækkeligt gennemgået. Det sker aldrig hos Komplet Køberrådgivning. Vi gennemgår alle boligens og handlens dokumenter, så vi er helt sikre på, at der ikke er noget, vi har overset. Hos os kan du få boligrådgivning i alle boligkøbets beslutninger eller du kan købe vores selvstændige ydelser, hvis du for eksempel kun har brug for vores hjælp til prisforhandlingen.

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

   Vi hjælper dig med hvert eneste skridt, du tager mod drømmeboligen

   Ligesom vores navn antyder, så får du hos os komplet boligrådgivning. Lige så vel som vi kan rådgive dig i den byggesagkyndige besigtigelse, kan vi rådgive dig i prisforhandlingen. Vi er klar over, at nogle kunder ikke har behov for hjælp til hele købsprocessen og derfor har vi sammensat nogle rådgivningspakker, så du kan få den rådgivning, som lige præcis din situation kræver. Kontakt os i dag og hør meget mere, om hvordan vi kan hjælpe dig.

   Vi har stået på sidelinjen i hundredvis af boligkøb, og vi ved derfor, hvad det drejer sig om. Vores boligrådgivning er en samling af alle eksperter ét sted, så du ikke behøves kontakte både en byggesagkyndig og en forsikringsekspert. Her finder du hjælp til alle de beslutninger, som du står over for i en købsproces. Du behøver derfor ikke bekymre dig om noget som helst, når du har vores eksperter på holdet. Vi sørger for, at du kan sætte en underskrift med god ro i maven.

   Sådan foregår en boligrådgivning

   1. Opstart

   Når du er helt sikker på, at du har fundet drømmeboligen og ønsker byde, tager vi et møde om, hvordan vi som boligrådgivere kan hjælpe dig med købsprocessen. I denne vil vi typisk forhandle om prisen – og det er også her, at den byggesagkyndige besigtigelse vil foregå.

   2. Godkendelse af handlen

   Når I når til det punkt, hvor begge parter har skrevet under på købsaftalen, påbegynder vi den juridiske gennemgang af både aftalen og alle handlens andre dokumenter. Støder vi på noget, som vi mener, du bør være opmærksom på, drøfter vi det med dig på et telefonmøde.

   Typisk er der i købsaftalen afgivet fire eller fem hverdage til forbeholdsperioden – før vi skal levere godkendelsesskrivelsen til mægler. Indtil handlen bliver erklæret endelig, har vi løbende dialog med mægler.

   3. Berigtigelse

   Når handlen er afsluttet, udarbejder og kontrollerer vi skøde og refusionsopgørelse. I denne fase kan du også få rådgivning vedrørende valg af ejerskifteforsikring, såfremt det ønskes.

   Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

    Hvorfor skal du vælge os til at stå for din boligrådgivning?

    Fordi vi er så mange eksperter samlet under et tag, tør vi godt garantere, at ligegyldig hvilken rådgivningspakke du vælger, får du kompetent og professionel boligrådgivning.

    Vores køberrådgivere ved, hvad de skal være opmærksomme på, når de gennemlæser en købsaftale. For deres eneste ambition er, at du skriver under på en handel, der er mest fordelagtig for dig. Med vores boligrådgivning er det nemlig vores største opgave at sikre, at du føler dig tryg i alle de store beslutninger, du lige pludselig skal træffe. Og det gør vi kun ved, gennem hele handlen, at assistere dig med ekspertviden, så du ikke blot føler dig tryg, men også ved, hvad det er, du rent faktisk skriver under på.

    Vores boligrådgivning dækker alle punkter i et boligkøb. Vi har eksperter, der kan hjælpe dig med det byggetekniske, juridiske og økonomiske, og du finder oven i købet også en forsikringsekspert. Du er altså dækket ind fra A-Z med vores ydelser.

    Kontakt os i dag og hør meget mere, hvordan vi kan hjælpe dig i et boligkøb.

    Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig