Professionel Bankforhandling

Lad eksperterne forestå bankforhandlingerne og den løbende dialog med banken og realkreditinstitutter, fra start til slut i hele købsprocessen.

Som kunde hos Komplet Køberrådgivning ApS får du adgang til højt kvalificeret rådgivning vedrørende din boligfinansiering. Rådgivningen varetages af Stubkjær & Nielsen Realkreditrådgivning ApS, som er selvstændige boligkreditformidlere med tilladelse fra Finanstilsynet, og en del af ejerkredsen af Komplet Køberrådgivning Aps.

Teamet sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig gennem lånejunglen og kan kontaktes direkte på tlf. 71 70 71 40.

Fast pris 6.495,-

Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig

  Få hjælp til at finde det helt rigtige lån

  Det er ofte en langsommelig, besværlig og undertiden stressende proces at blive godkendt i banken til køb af fast ejendom, samt at finde det rigtige banklån og realkreditlån. Lad eksperterne fra Stubkjær & Nielsen Realkreditrådgivning ApS stå for arbejdet og forhandlingerne. Banken er ikke uafhængig. Den vil altid kun anbefale sine egne produkter. Stubkjær & Nielsen har ingen bindinger og kan frit vælge mellem de banker og produkter, der tjener vores kunder bedst. Stubkjær & Nielsen tager forhandlingen og dialogen med banken og realkreditselskabet og søger for økonomisk godkendelse af dig til køb af ejendom på de bedste vilkår og det som passer bedst til din situation. Der er et hav af lånemuligheder og kombinationer at vælge imellem. Vi hjælper med at give dig et klarsyn, så du kan træffe det rigtige lånevalg på et oplyst og gennemtænkt grundlag

  Professionel Bankforhandling

  • Vi finder det helt rigtige lån
  • Eksperterne står for bankforhandlingerne
  • Løbende dialog med banken
  • Få reel rådgivning

  + meget mere.

  Fast pris 6.495,-

  Boligkreditformidler

  Stubkjær & Nielsen ApS har Finanstilsynet tilladelse som boligkreditformidler, og har derfor også obligatorisk rådgiveransvarsforsikring.

  Tryghed Tryghed og Tryghed

  Din bankrådgiver er ansat af banken. Vi er ansat af dig!

  Banken lever af at låne dig penge og sælge dig pensionsordninger. Bankrådgiveren er ansat til at skaffe banken størst mulige indtjening.

  En selvstændig Boligkreditformilder som os, er ansat af dig til at varetage dine interesser. Vi er ikke kontrolleret af nogen bestemt bank eller kreditforening og skal ikke sælge nogen af deres produkter. Den store forskel på os og din rådgiver i banken er netop, at vi helt naturligt arbejder på tværs af alle udbydere og deres produkter. Vores loyalitet er hos den kunde, der ønsker at få reel rådgivning og ikke vil nøjes med god salgsinformation.

  Vores arbejde kan derfor i langt højere grad sammenlignes med den forpligtelse en forsikringsmægler, advokat eller revisor har overfor sine kunder.

  Citat: Stubkjær & Nielsen ApS

  Bliv kontaktet indenfor 1 time og hør hvordan vi kan hjælpe dig