Cookiepolitik

www.kompletkoeberraadgivning.dk

Cookie & privatlivspolitik

Vi har opdateret vores privatlivspolitik.

I politikken kan du se, hvilke personlige oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger og behandler dine data.

Komplet Køberrådgivning ApS er ansvarlig for håndteringen af dine data, og vi bekræfter, at vi lever op til reglerne og passer godt på dine data.

Du behøver altså ikke at foretage dig noget, men du har til enhver tid ret til at anmode os om indsigt i og sletning af data om dig og/eller din virksomhed, indenfor lovens rammer.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på data@kompletkr.dk

INTRODUKTION
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

COOKIES
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

SÅDAN SLETTER DU COOKIES
Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

FORMÅL MED COOKIES PÅ WEBSITET
Funktionalitet, så dine indstillinger kan huskes
Trafikmåling, så vi kan se hvor mange og hvilken der besøger siden.
Målretning af annoncering, så vi kan vise de mest relavante annoncer og hvor ofte den skal vises

TREDJEPARTS COOKIES
Der anvendes cookies fra følgende tredjeparter, som har adgang til de pågældende cookies

Google Analytics

Der bruges cookies fra Google Analytics for at måle trafikken på websitet. Fravælg via følgende link: GAOPTOUT

Google Adwords

PERSONOPLYSNINGER

GENERELT
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: data@kompletkr..dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

WEBSITET EJES OG PUBLICERES AF
Komplet Køberrådgivning ApS

Fruebjergvej 3

2100 København Ø

Vores databeskyttelsesansvarlige, Søren Ahlgren Mortensen kan kontaktes på E-mail: data@kompletkr.dk

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler din data i denne privatlivspolitik. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Disclamer

Komplet KøberrådgivningTM

 

Betingelser for brug af Komplet KøberrådgivningTM

Hjemmesiden www.kompletkoeberraadgivning.dk, stiller information gratis til rådighed for brugeren. Indholdet er tænkt som generel information, omkring aspekter i en bolighandel. Informationen kan derfor ikke udelukkende anvendes som rådgivning, men må betegnes som information ud fra et salgsmæssigt synspunkt.

Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesiden ”Komplet Køberrådgivning” fraskriver sig ethvert ansvar for tab, skader eller ulempe, både direkte og indirekte. Herunder også tab af rettigheder, der skyldes, eller er af følge af brugen af Komplet KøberrådgivningTM.

Komplet KøberrådgivningTM kan ikke holdes ansvarlig for tab, systemnedbrud, skader som følge af computervirus eller andre former for driftsforstyrrelser, på brugeren eller på tredjemands pc.

Komplet KøberrådgivningTM fraskriver sig ethvert ansvar for udeladelser, fejl, og/eller mangelfulde oplysninger, samt opdateringer der kunne opstå i informationerne, herunder tekst og vejledninger.

Anvendelse af hjemmesiden www.Kompletkoeberraadgivning.dk kan ikke erstatte rådgivning, eller træde i stedet for, brugerens egen vurdering af situationen. Brugeren opfordres til, at tage kontakt til Komplet KøberrådgivningTM, for råd og vejledning. Dette afregnes, på de almindelige vilkår og forretningsbetingelser. Disse udleveres ved forlangende.

Det er ikke tilladt at udnytte materiale fra hjemmesiden til kommercielt brug, uden skriftlig tilladelse. Komplet KøberrådgivningTM, har alle immaterielle rettigheder til indholdet på hjemmesiden.